Refolutie: ‘Homoseksuele relatie hoort niet bij Bijbelse manier van leven’

Refolutie: ‘Homoseksuele relatie hoort niet bij Bijbelse manier van leven’

Vrijdag kun je kijken naar het tweede deel van Refolutie, waarin Rutger Castricum reformatorische jongeren volgt die zijn opgegroeid met het christelijk geloof. Zo is in een voorstukje onder meer Tom de Noijer van CVO (Christelijk Verbond Oldebroek) te zien. De presentator vraagt hem hoe hij denkt over homoseksualiteit. “Ik denk dat als ik homo zou zijn, dat ik op een Bijbelse manier mijn leven zou willen inrichten. En ik denk persoonlijk dat daar geen homoseksuele relatie bij hoort.”

Bekijk de beelden van Refolutie in de video hieronder.

Het tweede deel van de documentaire Refolutie is vrijdag 1 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de docu Refolutie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Refolutie</em>: ‘Homoseksuele relatie hoort niet bij Bijbelse manier van leven’ Vrijdag kun je kijken naar het tweede deel van Refolutie, waarin Rutger Castricum reformatorische jongeren volgt die zijn opgegroeid met het christelijk geloof. Zo is in een voorstukje onder meer Tom de Noijer van CVO (Christelijk Verbond Oldebroek) te zien. De presentator vraagt hem hoe hij denkt over homoseksualiteit. “Ik denk dat als ik homo zou zijn, dat ik op een Bijbelse manier mijn leven zou willen inrichten. En ik denk persoonlijk dat daar geen homoseksuele relatie bij hoort.” Bekijk de beelden van Refolutie in de video hieronder. Het tweede deel van de documentaire Refolutie is vrijdag 1 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de docu Refolutie terugkijken bij Gids.tv. Refolutie: 'Vanuit de Bijbel is de vrouw niet gemachtigd om te regeren' Bekijk deze video » Refolutie: ‘refo-vlogger’ Florian laat zien waar hij als gereformeerde voor staat Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV