I Want Your Song: wordt dit ‘vechtersliedje’ nieuwe hit van Miss Montreal?

I Want Your Song: wordt dit ‘vechtersliedje’ nieuwe hit van Miss Montreal?

Vrijdagavond kun je kijken naar de aftrap van het gloednieuwe programma I Want Your Song. In de eerste aflevering draait het om Miss Montreal, ook wel bekend als Sanne Hans. Singer-songwriters proberen hun liedje aan haar te ‘verkopen’.

Lees verder onder de video.

<em>I Want Your Song</em>: wordt dit ‘vechtersliedje’ nieuwe hit van Miss Montreal? Vrijdagavond kun je kijken naar de aftrap van het gloednieuwe programma I Want Your Song. In de eerste aflevering draait het om Miss Montreal, ook wel bekend als Sanne Hans. Singer-songwriters proberen hun liedje aan haar te ‘verkopen’. Lees verder onder de video. Single wordt na uitzending meteen uitgebrachtDe schrijvers presenteren hun nummer met behulp van een live band. De artiest kan zo een nieuwe hit uitkiezen, en ze kunnen hierbij advies krijgen van het publiek. Het lied dat de zanger of zangeres aan het eind van de aflevering kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd. Vanavond is het de grote vraag wat de nieuwe single van Miss Montreal wordt, wellicht het ‘vechtersliedje’ van een van de singer-songwriters… Bekijk het fragment van I Want Your Song hierboven. Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Presentator Snelle over I Want Your Song: "Het wordt een groot feest" Bekijk deze video » Kersverse I Want Your Song-presentator Snelle over z'n ambities: "Voetbal vind ik heel leuk" Bekijk deze video »

Single wordt na uitzending meteen uitgebracht
De schrijvers presenteren hun nummer met behulp van een live band. De artiest kan zo een nieuwe hit uitkiezen, en ze kunnen hierbij advies krijgen van het publiek. Het lied dat de zanger of zangeres aan het eind van de aflevering kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd. Vanavond is het de grote vraag wat de nieuwe single van Miss Montreal wordt, wellicht het ‘vechtersliedje’ van een van de singer-songwriters…

Bekijk het fragment van I Want Your Song hierboven.

Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV