Humberto gemist? Christianna van der Wal: "Ik heb een belangrijke opdracht voor Nederland"

Humberto gemist? Christianna van der Wal: "Ik heb een belangrijke opdracht voor Nederland"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Christianna van der Wal</em>: &quot;Ik heb een belangrijke opdracht voor Nederland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda gaat langs in Den Haag om de sfeer te proeven na de boerenprotesten die deze week het nieuws gedomineerd hebben. Christianne van der Wal is dexe hele week niet thuis geweest en heeft weinig meegemaakt van de protesten voor haar huis. Is het echter op deze manier nog wel leuk om minister te zijn? "Ik heb een hele belangrijk opdracht om een groot probleem voor Nederland op te lossen." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Dilan Yeşilgöz in Humberto over bedreigingen Kamerleden: "Ik voel me veilig" Bekijk deze video » Sanne en Lieke Wevers in Humberto: 'Nog niets gehoord van nieuwe bondscoach' Bekijk deze video »
Talkshow :
Humberto gemist? Christianna van der Wal: "Ik heb een belangrijke opdracht voor Nederland"

Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda gaat langs in Den Haag om de sfeer te proeven na de boerenprotesten die deze week het nieuws gedomineerd hebben. Christianne van der Wal is dexe hele week niet thuis geweest en heeft weinig meegemaakt van de protesten voor haar huis. Is het echter op deze manier nog wel leuk om minister te zijn? "Ik heb een hele belangrijk opdracht om een groot probleem voor Nederland op te lossen."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV