Kelly over gemis van vader Peter R. de Vries: 'Eerste jaar heel heftig' (video)

Kelly over gemis van vader Peter R. de Vries: 'Eerste jaar heel heftig' (video)

Donderdag 7 juli 2022 om 09:24

Het was woensdag een jaar geleden dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd neergeschoten. Negen dagen later overleed hij aan zijn verwondingen. Zijn kinderen, Kelly en Royce, vertellen aan RTL Boulevard over het gemis van hun vader. "Ik vind zo'n eerste jaar heel heftig", zegt Kelly. "Omdat je een jaar lang momenten meemaakt die je voor het eerst meemaakt zonder je vader. Voor het eerst 2022, waarin hij nooit heeft geleefd..." Ook vindt zij verjaardagen moeilijke momenten, op haar eigen verjaardag speelde ze het liedje af dat De Vries eerder voor haar had ingezongen.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van RTL Boulevard hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Kelly over gemis van vader <em>Peter R. de Vries</em>: 'Eerste jaar heel heftig' (video) Het was woensdag een jaar geleden dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd neergeschoten. Negen dagen later overleed hij aan zijn verwondingen. Zijn kinderen, Kelly en Royce, vertellen aan RTL Boulevard over het gemis van hun vader. "Ik vind zo'n eerste jaar heel heftig", zegt Kelly. "Omdat je een jaar lang momenten meemaakt die je voor het eerst meemaakt zonder je vader. Voor het eerst 2022, waarin hij nooit heeft geleefd..." Ook vindt zij verjaardagen moeilijke momenten, op haar eigen verjaardag speelde ze het liedje af dat De Vries eerder voor haar had ingezongen. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van RTL Boulevard hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Miljuschka Witzenhausen emotioneel over Peter R. de Vries: "Moeilijk te verteren" Bekijk deze video » Video: Stichting De Gouden Tip verandert naam in Peter R. de Vries Foundation Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's