Op1 gemist? Schiphol moet deze zomer meer vluchten schrappen volgens FNV

Op1 gemist? Schiphol moet deze zomer meer vluchten schrappen volgens FNV

Vrijdag 8 juli 2022 om 00:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Schiphol</em> moet deze <em>zomer</em> meer vluchten schrappen volgens FNV Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het mes moet opnieuw in het aantal zomervluchten op Schiphol. Volgens de vakbond maken werknemers op de luchthaven zich vanwege de drukte ernstig zorgen over de werkdruk en hun veiligheid. Joost van Doesburg van FNV vertelt in Op1 over de ernst: "Wanneer de situatie zo blijft, betekent het dat er meer vluchten geschrapt moeten worden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Schiphol moet deze zomer meer vluchten schrappen volgens FNV

Het mes moet opnieuw in het aantal zomervluchten op Schiphol. Volgens de vakbond maken werknemers op de luchthaven zich vanwege de drukte ernstig zorgen over de werkdruk en hun veiligheid. Joost van Doesburg van FNV vertelt in Op1 over de ernst: "Wanneer de situatie zo blijft, betekent het dat er meer vluchten geschrapt moeten worden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's