Zien: John de Bever moet feest in Spanje stoppen van de "geluidspolitie"

Zien: John de Bever moet feest in Spanje stoppen van de "geluidspolitie"

Zien: <em>John de Bever</em> moet feest in Spanje stoppen van de &quot;geluidspolitie&quot; John de Bever lijkt één van de artists in residence te zijn in Benidorm, want de volkszanger plakt feestavond aan feestavond. Samen met zijn man Kees heeft hij een knallende avond bij een hotel georganiseerd en het dak gaat er flink af. Na een optreden van John beklimt namelijk ook Stef Ekkel het podium. Het is echter snel gedaan met de pret als twee agenten in burger op het feest arriveren met een decibelmeter. John noemt het "de geluidspolitie", die bepaalt dat er teveel lawaai is. Het feest moet meteen gestopt worden. Bekijk het fragment uit De Bevers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Bevers: Johan Derksen krijgt ‘rillingen’ van liedje vriend John de Bever Bekijk deze video » John de Bever wordt niet goed van parfum Kees: ‘Doe niet zo overdreven’ (De Bevers) Bekijk deze video »
TV :
Zien: John de Bever moet feest in Spanje stoppen van de "geluidspolitie"
Vrijdag 8 juli 2022 om 08:11

John de Bever lijkt één van de artists in residence te zijn in Benidorm, want de volkszanger plakt feestavond aan feestavond. Samen met zijn man Kees heeft hij een knallende avond bij een hotel georganiseerd en het dak gaat er flink af. Na een optreden van John beklimt namelijk ook Stef Ekkel het podium. Het is echter snel gedaan met de pret als twee agenten in burger op het feest arriveren met een decibelmeter. John noemt het "de geluidspolitie", die bepaalt dat er teveel lawaai is. Het feest moet meteen gestopt worden.

Bekijk het fragment uit De Bevers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's