Dramafilm Amsterdam vanaf november in de bioscoop: bekijk hier de trailer

Dramafilm Amsterdam vanaf november in de bioscoop: bekijk hier de trailer

Vrijdag 8 juli 2022 om 13:14

Later dit jaar kun je in de bioscoop genieten van de gloednieuwe historische dramafilm Amsterdam. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’30 en draait om een groepje vrienden die getuige zijn van een moord.

Lees verder onder de video.

Dramafilm <em>Amsterdam</em> vanaf november in de bioscoop: bekijk hier de trailer Later dit jaar kun je in de bioscoop genieten van de gloednieuwe historische dramafilm Amsterdam. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’30 en draait om een groepje vrienden die getuige zijn van een moord. Lees verder onder de video. Bizarre complotten in film AmsterdamTijdens het onderzoek worden zij ineens zelf gezien als verdachten, en komen er allerlei bizarre complotten voorbij. In Amsterdam schittert een sterrencast met onder anderen Rami Malek, Margot Robbie, Christian Bale, Robert De Niro, Zoe Saldana, John David Washington, Anya Taylor-Joy en Matthias Schoenaerts. De film Amsterdam is vanaf november te zien in de bioscoop. In de video hierboven kun je de trailer van Amsterdam bekijken. Video: George Clooney en Julia Roberts schitteren op het witte doek Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Sniper: Rogue Mission vanaf 16 augustus te zien Bekijk deze video »
Trailer :
Dramafilm Amsterdam vanaf november in de bioscoop: bekijk hier de trailer

Bizarre complotten in film Amsterdam
Tijdens het onderzoek worden zij ineens zelf gezien als verdachten, en komen er allerlei bizarre complotten voorbij. In Amsterdam schittert een sterrencast met onder anderen Rami Malek, Margot Robbie, Christian Bale, Robert De Niro, Zoe Saldana, John David Washington, Anya Taylor-Joy en Matthias Schoenaerts.

De film Amsterdam is vanaf november te zien in de bioscoop. In de video hierboven kun je de trailer van Amsterdam bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's