Minister Van der Wal duidelijk: 'Remkes blijft gewoon boerenbemiddelaar' (video)

Minister Van der Wal duidelijk: 'Remkes blijft gewoon boerenbemiddelaar' (video)

Vrijdag 8 juli 2022 om 15:11

Minister Van der Wal duidelijk: '<em>Remkes</em> blijft gewoon boerenbemiddelaar' (video) Als het aan minister Christianne van der Wal van Natuur en Stikstof ligt, blijft Johan Remkes aan als bemiddelaar in het conflict met de boeren over de stikstofplannen. Dat zei de minister na afloop van de ministerraad tegen Hart van Nederland. Verschillende organisaties hebben al laten weten niet aan tafel te willen gaan zitten met Remkes, omdat het kabinet blijft vasthouden aan de doelen van het stikstofplan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Boer Jouke over schietincident boerenprotest: "Het schot kwam totaal onverwachts" Bekijk deze video » Hart van Nederland: protesterende boeren stuiten op vrachtwagenblokkade Bekijk deze video » Hart van Nederland: man in hoofd gestoken in Apeldoorn, auto besmeurd met bloed (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Als het aan minister Christianne van der Wal van Natuur en Stikstof ligt, blijft Johan Remkes aan als bemiddelaar in het conflict met de boeren over de stikstofplannen. Dat zei de minister na afloop van de ministerraad tegen Hart van Nederland. Verschillende organisaties hebben al laten weten niet aan tafel te willen gaan zitten met Remkes, omdat het kabinet blijft vasthouden aan de doelen van het stikstofplan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's