Zien: Maarten van Rossem vindt André Hazes rijp voor psychiatrische inrichting

Zien: Maarten van Rossem vindt André Hazes rijp voor psychiatrische inrichting

Dinsdag 12 juli 2022 om 09:30

Maarten van Rossem is regelmatig te horen in diverse podcasts. Dit keer geeft hij zijn mening over enkele bekende Nederlanders: André Hazes en Waylon. Zoals we dat van hem kennen is Van Rossem niet mild in zijn oordeel. Zo vindt hij Hazes rijp voor een psychiatrische inrichting.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Maarten van Rossem</em> vindt André Hazes rijp voor psychiatrische inrichting Maarten van Rossem is regelmatig te horen in diverse podcasts. Dit keer geeft hij zijn mening over enkele bekende Nederlanders: André Hazes en Waylon. Zoals we dat van hem kennen is Van Rossem niet mild in zijn oordeel. Zo vindt hij Hazes rijp voor een psychiatrische inrichting. Lees verder onder de video. Vreemdgaan"Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen? Lijkt mij van wel." Vervolgens geeft Van Rossem te kennen dat het hem helemaal niks interesseert of en met wie Waylon vreemdgaat. Sterker nog: "Iedereen mag van mij vreemdgaan tot-ie er ondersteboven van hangt. Wat kan het ons in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat?!" Beluister het fragment met Maarten van Rossem hierboven. Bekijk ook Philip Freriks en Maarten van Rossem over jubileum De Slimste Mens: 'Er is geen geheim' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Rob Goossens te zien in nieuw seizoen De Slimste Mens (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Vreemdgaan
"Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen? Lijkt mij van wel." Vervolgens geeft Van Rossem te kennen dat het hem helemaal niks interesseert of en met wie Waylon vreemdgaat. Sterker nog: "Iedereen mag van mij vreemdgaan tot-ie er ondersteboven van hangt. Wat kan het ons in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat?!"

Beluister het fragment met Maarten van Rossem hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's