Love Island: dit is ‘bombshell’ Jotti, de ex van Wesley Sneijder

Love Island: dit is ‘bombshell’ Jotti, de ex van Wesley Sneijder

In Love Island komt een nieuwe dame de villa binnen om wellicht haar ware liefde te vinden. “Love Island, ik ben jullie nieuwe bombshell, Jotti!” En deze blonde Vlaamse blijkt een hele bekende ex te hebben…

Lees verder onder de video.

<em>Love Island</em>: dit is ‘bombshell’ Jotti, de ex van Wesley Sneijder In Love Island komt een nieuwe dame de villa binnen om wellicht haar ware liefde te vinden. “Love Island, ik ben jullie nieuwe bombshell, Jotti!” En deze blonde Vlaamse blijkt een hele bekende ex te hebben… Lees verder onder de video. Jotti heeft een zwak voor NederlandersDeze dame is op zoek naar een leuke vriend, tot nu toe heeft ze die nog niet gevonden. Jotti vertelt dat ze een zwak heeft voor Nederlanders, en dat blijkt ook wel uit haar exen-lijstje. Ze is namelijk op liefdesvakantie geweest met niemand minder dan Wesley Sneijder, maar uiteindelijk is de vonk tussen de twee blijkbaar niet overgesprongen. Ondertussen lijkt er weer iets op te bloeien tussen Wesley en zijn ex Yolanthe Cabau. Bekijk het fragment uit Love Island hierboven. Het nieuwe seizoen van Love Island is nu te zien op Videoland. Shownieuws: kiest Yolanthe Cabau voor relatie met Wesley Sneijder of Lentini? Bekijk deze video » Wesley Sneijder met Yolanthe op Ibiza: "Samenzijn smaakt naar meer" (video) Bekijk deze video »
TV :
Love Island: dit is ‘bombshell’ Jotti, de ex van Wesley Sneijder

Jotti heeft een zwak voor Nederlanders
Deze dame is op zoek naar een leuke vriend, tot nu toe heeft ze die nog niet gevonden. Jotti vertelt dat ze een zwak heeft voor Nederlanders, en dat blijkt ook wel uit haar exen-lijstje. Ze is namelijk op liefdesvakantie geweest met niemand minder dan Wesley Sneijder, maar uiteindelijk is de vonk tussen de twee blijkbaar niet overgesprongen. Ondertussen lijkt er weer iets op te bloeien tussen Wesley en zijn ex Yolanthe Cabau.

Bekijk het fragment uit Love Island hierboven. Het nieuwe seizoen van Love Island is nu te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV