Samenvatting Italië - IJsland (EK vrouwenvoetbal)

Samenvatting Italië - IJsland (EK vrouwenvoetbal)

Vrijdag 15 juli 2022 om 10:32

Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv.

Italië trof donderdagavond IJsland in groep D van het EK Voetbal voor vrouwen. Beide ploegen hebben nog geen overwinning op zak, Italië werd eerder zelfs flink afgestraft door de Franse dames. Ook deze keer ging geen van de voetbalsters er met een overwinning vandoor, de wedstrijd eindigde in 1 - 1.

Bekijk de samenvatting van Italië - IJsland (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken.

Samenvatting <em>Italië - IJsland</em> (EK vrouwenvoetbal) Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv. Italië trof donderdagavond IJsland in groep D van het EK Voetbal voor vrouwen. Beide ploegen hebben nog geen overwinning op zak, Italië werd eerder zelfs flink afgestraft door de Franse dames. Ook deze keer ging geen van de voetbalsters er met een overwinning vandoor, de wedstrijd eindigde in 1 - 1. Bekijk de samenvatting van Italië - IJsland (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken. Samenvatting Frankrijk - Italië (EK Voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Portugal (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Italië - IJsland (EK vrouwenvoetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's