Boeren, bijbels en beauties: Youri maakt foutje met melk op zorgboerderij: ‘Oh kut!’

Boeren, bijbels en beauties: Youri maakt foutje met melk op zorgboerderij: ‘Oh kut!’

Vrijdag 15 juli 2022 om 14:42

De realityserie Boeren, bijbels en beauties gaat maandag van start, hierin wordt het spraakmakende dorp Spakenburg in beeld gebracht. Zo volgt de serie onder anderen Menno en Jolanda, die samen een zorgboerderij runnen.

Lees verder onder de video.

<em>Boeren, bijbels en beauties</em>: Youri maakt foutje met melk op zorgboerderij: ‘Oh kut!’ De realityserie Boeren, bijbels en beauties gaat maandag van start, hierin wordt het spraakmakende dorp Spakenburg in beeld gebracht. Zo volgt de serie onder anderen Menno en Jolanda, die samen een zorgboerderij runnen. Lees verder onder de video. 'Youri doet veel op gevoel'Op de zorgboerderij werken mensen met een verstandelijke beperking, zoals Youri. “Youri doet heel veel op gevoel en heel veel dingen tegelijk. Hij wil me altijd helpen. Nu heeft hij die oude melk er weer bij gegooid. Soms gaat het net niet zoals het moet gaan”, vertelt Menno. Youri krijgt in de gaten dat het niet helemaal goed is gegaan met de melk. “Oh kut!” Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hierboven. Het nieuwe programma Boeren, bijbels en beauties is vanaf maandag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Boer Jouke in Op1 over schietincident: "Het heeft wel iets met mij gedaan" Bekijk deze video » Pieter Omtzigt gaat los bij Renze: "Ik ben woest geworden op het kabinet" Bekijk deze video »

'Youri doet veel op gevoel'
Op de zorgboerderij werken mensen met een verstandelijke beperking, zoals Youri. “Youri doet heel veel op gevoel en heel veel dingen tegelijk. Hij wil me altijd helpen. Nu heeft hij die oude melk er weer bij gegooid. Soms gaat het net niet zoals het moet gaan”, vertelt Menno. Youri krijgt in de gaten dat het niet helemaal goed is gegaan met de melk. “Oh kut!”

Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hierboven.

Het nieuwe programma Boeren, bijbels en beauties is vanaf maandag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's