I Want Your Song: Hansen raakt Tino Martin met zijn gevoelige liedje

I Want Your Song: Hansen raakt Tino Martin met zijn gevoelige liedje

In I Want Your Song doet Hansen Tomas een poging om zijn liedje te ‘verkopen’ aan Tino Martin. “Deze man die hier voor me zit heeft, als je het mij vraagt, de beste stem hier in Nederland. Ik denk als jij deze plaat zingt, dan kan het niet meer kapot denk ik”, zegt Hansen. En het lijkt erop dat hij Tino weet te raken als hij zijn gevoelige liedje ten gehore brengt. Maar er worden meer nummers voor Tino gespeeld, vanavond is in I Want Your Song te zien welke Martin kiest als nieuwe single.

Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>I Want Your Song</em>: Hansen raakt Tino Martin met zijn gevoelige liedje In I Want Your Song doet Hansen Tomas een poging om zijn liedje te ‘verkopen’ aan Tino Martin. “Deze man die hier voor me zit heeft, als je het mij vraagt, de beste stem hier in Nederland. Ik denk als jij deze plaat zingt, dan kan het niet meer kapot denk ik”, zegt Hansen. En het lijkt erop dat hij Tino weet te raken als hij zijn gevoelige liedje ten gehore brengt. Maar er worden meer nummers voor Tino gespeeld, vanavond is in I Want Your Song te zien welke Martin kiest als nieuwe single. Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. I Want Your Song: Emile Hartkamp schrijft na 1600 liedjes eindelijk voor Gerard Joling Bekijk deze video » I Want Your Song gemist? Gerard Joling zingt winnende lied 'Wat Zie Jij Er Lekker Uit' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV