De slimste mens: overweegt Maarten van Rossem om zijn broek te laten zakken?

De slimste mens: overweegt Maarten van Rossem om zijn broek te laten zakken?

Maandag 18 juli 2022 om 12:31

In De slimste mens gaat het gesprek over nipplegate, Janet Jackson zorgde in 2004 voor heel wat ophef toen ze een halve seconde haar blote borst met tepelschild liet zien tijdens de Super Bowl halftime show. “Ik weet zeker dat het expres gedaan is. Wat is er beter dan in dat schijnheilige land, niet waar, om zo’n kleinigheidje, je laat twee centimeter je blouse zakken… je wordt wereldberoemd”, reageert Maarten van Rossem. Volgens AD-hoofdredacteur Rennie Rijpma zouden wij het er ook nog jaren over hebben als Maarten zijn broek zou laten zakken. “Dan ben ik toch in de verleiding om dit te overwegen.”

Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens</em>: overweegt Maarten van Rossem om zijn broek te laten zakken? In De slimste mens gaat het gesprek over nipplegate, Janet Jackson zorgde in 2004 voor heel wat ophef toen ze een halve seconde haar blote borst met tepelschild liet zien tijdens de Super Bowl halftime show. “Ik weet zeker dat het expres gedaan is. Wat is er beter dan in dat schijnheilige land, niet waar, om zo’n kleinigheidje, je laat twee centimeter je blouse zakken… je wordt wereldberoemd”, reageert Maarten van Rossem. Volgens AD-hoofdredacteur Rennie Rijpma zouden wij het er ook nog jaren over hebben als Maarten zijn broek zou laten zakken. “Dan ben ik toch in de verleiding om dit te overwegen.” Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. De slimste mens: zo vermeed Maarten van Rossem lange rij voor Sixtijnse Kapel Bekijk deze video » Rob Goossens ontkent tijdrekken in De slimste mens: ‘Het leven is hard’ (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's