Formule 1 lanceert prachtige trailer voor de die-hard fans. Nog één weekje!

Formule 1 lanceert prachtige trailer voor de die-hard fans. Nog één weekje!

Formule 1 lanceert prachtige trailer voor de die-hard fans. Nog één weekje! Deze trailer is voor de snelheidsduivels, de gekke wetenschappers, de die-hard fans die de F1, F1 maken luidt het onderschrift. Het past bij de intentie van de nieuwe F1-eigenaar Liberty Media om de sport dichter bij de fans te brengen. 25 maart start de eerste Grand Prix om 07.10 uur Nederlandse tijd. Ziggo Sport zendt alle races live op tv uit. Bekijk de volledige Formule 1-kalender en de tijden van dit jaar.
Autosport :

Deze trailer is voor de snelheidsduivels, de gekke wetenschappers, de die-hard fans die de F1, F1 maken luidt het onderschrift. Het past bij de intentie van de nieuwe F1-eigenaar Liberty Media om de sport dichter bij de fans te brengen. 25 maart start de eerste Grand Prix om 07.10 uur Nederlandse tijd. Ziggo Sport zendt alle races live op tv uit. Bekijk de volledige Formule 1-kalender en de tijden van dit jaar.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 lanceert prachtige trailer voor de die-hard fans. Nog één weekje! of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sport, live, formule 1, media, ziggo, grand prix, trailer, kalender, liberty, races, fans, die hard, ziggo sport, hoe laat

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.