Jos: Esther wil meer dan praktische hulp: ‘Ik wil dat je ruimte maakt in je zijn!’

Jos: Esther wil meer dan praktische hulp: ‘Ik wil dat je ruimte maakt in je zijn!’

In de serie Jos vindt zijn vriendin Esther dat Jos niet ‘emotioneel bereikbaar’ is. Jos vertelt dat hij alles voor haar doet. “Dat weet ik wel ja, maar ik heb wel meer behoeftes in een relatie dan jouw praktische hulp. Jos, ik wil je kunnen voelen, ik wil dat je ruimte maakt in je zijn.” Maar Jos lijkt de boodschap niet helemaal te begrijpen, terwijl hij aan het klussen is. “Maar ik maak hier juist alle ruimte die je wil, kijk dan!”

Bekijk het fragment van Jos hieronder.

De serie Jos is iedere zondag rond 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jos</em>: Esther wil meer dan praktische hulp: ‘Ik wil dat je ruimte maakt in je zijn!’ In de serie Jos vindt zijn vriendin Esther dat Jos niet ‘emotioneel bereikbaar’ is. Jos vertelt dat hij alles voor haar doet. “Dat weet ik wel ja, maar ik heb wel meer behoeftes in een relatie dan jouw praktische hulp. Jos, ik wil je kunnen voelen, ik wil dat je ruimte maakt in je zijn.” Maar Jos lijkt de boodschap niet helemaal te begrijpen, terwijl hij aan het klussen is. “Maar ik maak hier juist alle ruimte die je wil, kijk dan!” Bekijk het fragment van Jos hieronder. De serie Jos is iedere zondag rond 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv. Jos gemist? Jos wil actie opzetten om albino’s in Afrika te helpen Bekijk deze video » Jos gemist? Jos wordt raar aangekeken als hij bed wil kopen voor stiefdochter Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV