B&B Vol liefde: Astrid confronteert Harmjan met zijn verhaal dat ze hebben gezoend

B&B Vol liefde: Astrid confronteert Harmjan met zijn verhaal dat ze hebben gezoend

Harmjan heeft het behoorlijk verpest bij Astrid in B&B Vol liefde. Harmjan heeft aan Astrids andere date Ruud verteld dat ze hebben staan zoenen, maar volgens de bed and breakfast-eigenaresse zit de vork heel anders in de steel en ze spreekt hem erop aan.

Lees verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Astrid confronteert Harmjan met zijn verhaal dat ze hebben gezoend Harmjan heeft het behoorlijk verpest bij Astrid in B&B Vol liefde. Harmjan heeft aan Astrids andere date Ruud verteld dat ze hebben staan zoenen, maar volgens de bed and breakfast-eigenaresse zit de vork heel anders in de steel en ze spreekt hem erop aan. Lees verder onder de video. Wilde Harmjan Ruud op afstand houden?“Na dat gesprek heb je mij een omhelzing gegeven en heb je mij een kusje gegeven. En voor mij was dat het, zeg maar”, zegt Astrid tegen Harmjan. Hij geeft toe dat hij het verhaal heeft aangedikt. “Dat is wel een slip of the tongue, of misschien een klein beetje iemand anders op afstand houden? Ik weet het niet, ik ben daarin te ver gegaan ja.” Voor Astrid is het kiertje van haar deur nu weer iets minder groot. “Je gaat gewoon te snel.” Bekijk de video van B&B Vol liefde hierboven. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Astrid krijgt nieuwe man Ruud op bezoek in B&B Vol liefde: ‘Eenrichtingsverkeer’ Bekijk deze video » Richard tegen ‘koningin’ Maureen in B&B Vol liefde: ‘Trek je werkbroek aan’ Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: Astrid confronteert Harmjan met zijn verhaal dat ze hebben gezoend

Wilde Harmjan Ruud op afstand houden?
“Na dat gesprek heb je mij een omhelzing gegeven en heb je mij een kusje gegeven. En voor mij was dat het, zeg maar”, zegt Astrid tegen Harmjan. Hij geeft toe dat hij het verhaal heeft aangedikt. “Dat is wel een slip of the tongue, of misschien een klein beetje iemand anders op afstand houden? Ik weet het niet, ik ben daarin te ver gegaan ja.” Voor Astrid is het kiertje van haar deur nu weer iets minder groot. “Je gaat gewoon te snel.”

Bekijk de video van B&B Vol liefde hierboven.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV