Martien en Erica Meiland onthullen hun favoriete bruidsjurk van Maxime (video)

Martien en Erica Meiland onthullen hun favoriete bruidsjurk van Maxime (video)

Martien en Erica Meiland vertellen in de podcast Wat Goéééd! uitgebreid over de trouwerij van hun dochter Maxime van afgelopen weekend. De realityster droeg op de grote dag maar liefst drie bruidsjurken. En haar ouders onthullen nu welke trouwjurk zij het mooist vonden.

Bekijk de video van de familie Meiland hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

Martien en Erica Meiland onthullen hun favoriete <em>bruidsjurk van Maxime</em> (video) Martien en Erica Meiland vertellen in de podcast Wat Goéééd! uitgebreid over de trouwerij van hun dochter Maxime van afgelopen weekend. De realityster droeg op de grote dag maar liefst drie bruidsjurken. En haar ouders onthullen nu welke trouwjurk zij het mooist vonden. Bekijk de video van de familie Meiland hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Erica Meiland: 'Bruiloft Maxime was een sprookje' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Montana vangt bruidsboeket op bruiloft Maxime Meiland: 'Ze wilde het niet vangen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV