Shownieuws gemist? Kerk in Californië dwarsboomde trouwdroom Britney Spears

Shownieuws gemist? Kerk in Californië dwarsboomde trouwdroom Britney Spears

Britney Spears deelde woensdag op Instagram een foto van een kerk waar ze bij schreef dat ze eigenlijk daar had willen trouwen, maar dat niet mocht omdat ze niet katholiek is. De betreffende katholieke kerk in het zuiden van Californië heeft vandaag gereageerd po de claims van Britney.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> gemist? Kerk in Californië dwarsboomde trouwdroom <em>Britney Spears</em> Britney Spears deelde woensdag op Instagram een foto van een kerk waar ze bij schreef dat ze eigenlijk daar had willen trouwen, maar dat niet mocht omdat ze niet katholiek is. De betreffende katholieke kerk in het zuiden van Californië heeft vandaag gereageerd po de claims van Britney. Tekst gaat verder onder de video. Britney Spears ruzie met kerkVolgens de woordvoerder van de kerk in Californië heeft Spears de kerk nog nooit persoonlijk bezocht en ook niet gevraagd of haar bruiloft daar kon plaatsvinden. De kerk gaf wel toe dat het inderdaad een vereiste is dat ten minste een huwelijkspartner katholiek is. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Jason Alexander aangehouden na verstoren huwelijk Britney Spears Bekijk deze video » Video: vader Britney Spears moet getuigen vanwege afluisterpraktijken Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Britney Spears ruzie met kerk
Volgens de woordvoerder van de kerk in Californië heeft Spears de kerk nog nooit persoonlijk bezocht en ook niet gevraagd of haar bruiloft daar kon plaatsvinden. De kerk gaf wel toe dat het inderdaad een vereiste is dat ten minste een huwelijkspartner katholiek is.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV