Video: Zanger Karel Gerlach reageert op geruchten relatie Maan de Steenwinkel

Video: Zanger Karel Gerlach reageert op geruchten relatie Maan de Steenwinkel

Een clubje jongens met een bak aan creativiteit, talent en het ziet er ook nog eens gezellig uit. Dat is de band Goldband! Op festivals weet het publiek inmiddels niet meer hoe snel ze naar hun podium moeten rennen om dit spektakel van dichtbij mee te maken.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Zanger <em>Karel Gerlach</em> reageert op geruchten relatie <em>Maan de Steenwinkel</em> Een clubje jongens met een bak aan creativiteit, talent en het ziet er ook nog eens gezellig uit. Dat is de band Goldband! Op festivals weet het publiek inmiddels niet meer hoe snel ze naar hun podium moeten rennen om dit spektakel van dichtbij mee te maken. Tekst gaat verder onder de video. Geruchten relatie MaanEr gaan al een hele poos roddels rond over Goldband-zanger Karel Gerlach, hij zou namelijk het nieuwe liefje zijn van zangeres Maan de Steenwinkel. Karel reageert in RTL Boulevard op de liefdesgeruchten: "Ik weet niet hoe de maan allemaal in elkaar zit." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Zanger Karel Gerlach reageert op geruchten relatie Maan de Steenwinkel

Geruchten relatie Maan
Er gaan al een hele poos roddels rond over Goldband-zanger Karel Gerlach, hij zou namelijk het nieuwe liefje zijn van zangeres Maan de Steenwinkel. Karel reageert in RTL Boulevard op de liefdesgeruchten: "Ik weet niet hoe de maan allemaal in elkaar zit."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV