RTL Boulevard: Gaat Maan naar het Songfestival? "Ik weet van niks"

RTL Boulevard: Gaat Maan naar het Songfestival? "Ik weet van niks"

<em>RTL Boulevard</em>: Gaat Maan naar het <em>Songfestival</em>? &quot;Ik weet van niks&quot; De geruchtenmolen rondom het songfestival draait weer op volle toeren. Welke artiest gaat Nederland vertegenwoordigen op het liedjesfestijn volgend jaar? Veel mensen geloven dat het Maan de Steenwinkel is. Op die geruchten reageert Maan zelf bij RTL Boulevard: "Ik weet van niks. En ik weet ook niet of ik het nu al zou willen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
RTL Boulevard: Gaat Maan naar het Songfestival? "Ik weet van niks"

De geruchtenmolen rondom het songfestival draait weer op volle toeren. Welke artiest gaat Nederland vertegenwoordigen op het liedjesfestijn volgend jaar? Veel mensen geloven dat het Maan de Steenwinkel is. Op die geruchten reageert Maan zelf bij RTL Boulevard: "Ik weet van niks. En ik weet ook niet of ik het nu al zou willen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Gaat Maan naar het Songfestival? "Ik weet van niks" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV