Video: Jamal Ben Saddik blikt vooruit op gevecht tegen Benjamin Adegbuyi

Video: Jamal Ben Saddik blikt vooruit op gevecht tegen Benjamin Adegbuyi

Zwaargewicht kickbokser Jamal Ben Saddik stapt volgende week zaterdag weer de ring in tijdens Glory 81. Zijn tegenstander is Benjamin Adegbuyi. De Belgische kickbokser blikt in RTL Boulevard vooruit op het gevecht: "De fans kunnen een spectaculaire wedstrijd verwachten. Ik heb één doel voor ogen en dat is die belt!"

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jamal Ben Saddik</em> blikt vooruit op gevecht tegen <em>Benjamin Adegbuyi</em> Zwaargewicht kickbokser Jamal Ben Saddik stapt volgende week zaterdag weer de ring in tijdens Glory 81. Zijn tegenstander is Benjamin Adegbuyi. De Belgische kickbokser blikt in RTL Boulevard vooruit op het gevecht: "De fans kunnen een spectaculaire wedstrijd verwachten. Ik heb één doel voor ogen en dat is die belt!" Tekst gaat verder onder de video. Jamal Ben SaddikDe Marokkaanse Belg traint nu bijna een jaar bij Mike's Gym in Amsterdam. Onder de bekende Amsterdamse trainer Mike Passenier bereidt hij zich voor op zijn aanstaande partij. De twee werken nu bijna één jaar samen: "Ik had net een depressie achter de rug en wist niet eens waar mijn sporttas was". Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Jamal Ben Saddik blikt vooruit op gevecht tegen Benjamin Adegbuyi

Jamal Ben Saddik
De Marokkaanse Belg traint nu bijna een jaar bij Mike's Gym in Amsterdam. Onder de bekende Amsterdamse trainer Mike Passenier bereidt hij zich voor op zijn aanstaande partij. De twee werken nu bijna één jaar samen: "Ik had net een depressie achter de rug en wist niet eens waar mijn sporttas was".

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV