Ernst Daniël Smid over ingrijpende hersenoperatie: "Blij dat ik weer met mensen kan praten"

Ernst Daniël Smid over ingrijpende hersenoperatie: "Blij dat ik weer met mensen kan praten"

Ernst Daniël Smid is een ingrijpende hersenoperatie ondergaan. De voormalig tv-presentator heeft dit gedaan om de verschijnselen van Parkinson te beperken. De effecten van de operatie zijn pas na enkele weken en soms zelfs maanden merkbaar.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ernst Daniël Smid</em> over <em>ingrijpende hersenoperatie</em>: &quot;Blij dat ik weer met mensen kan praten&quot; Ernst Daniël Smid is een ingrijpende hersenoperatie ondergaan. De voormalig tv-presentator heeft dit gedaan om de verschijnselen van Parkinson te beperken. De effecten van de operatie zijn pas na enkele weken en soms zelfs maanden merkbaar. Tekst gaat verder onder de video. Ingrijpende hersenoperatieTijdens de operatie krijgt hij via een klein boorgat in de schedel één of twee minuscule elektroden in zijn hoofd. Dit wordt Deep Brain Stimulation genoemd. Een operatie die redelijk risicovol is. "Ik ben superblij dat ik weer kan typen, dat ik weer van mensen genieten en met mensen kan praten", aldus Ernst Daniël Smid. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ernst Daniël Smid moet heftige hersenoperatie ondergaan: "Heel zeldzaam" Bekijk deze video » Shownieuws: Ernst Daniel Smid succesvol geopereerd aan zijn hersenen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ingrijpende hersenoperatie
Tijdens de operatie krijgt hij via een klein boorgat in de schedel één of twee minuscule elektroden in zijn hoofd. Dit wordt Deep Brain Stimulation genoemd. Een operatie die redelijk risicovol is. "Ik ben superblij dat ik weer kan typen, dat ik weer van mensen genieten en met mensen kan praten", aldus Ernst Daniël Smid.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV