Het Beste Antwoord: Hoeveel waterkranen zet Janneke thuis open?

Het Beste Antwoord: Hoeveel waterkranen zet Janneke thuis open?

In de spelshow Het beste antwoord is het de vraag 'Hoeveel liter water gebruiken wij thuis gemiddeld per persoon per dag?' Kandidaat Janneke typt het verkeerde antwoord en heeft volgens Winston wel heel veel kranen in huis. Bekijk het fragment uit Het beste antwoord hieronder.

De kennisquiz Het beste antwoord is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het Beste Antwoord</em>: Hoeveel waterkranen zet Janneke thuis open? In de spelshow Het beste antwoord is het de vraag 'Hoeveel liter water gebruiken wij thuis gemiddeld per persoon per dag?' Kandidaat Janneke typt het verkeerde antwoord en heeft volgens Winston wel heel veel kranen in huis. Bekijk het fragment uit Het beste antwoord hieronder. De kennisquiz Het beste antwoord is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het beste antwoord: Albert maakt cruciale fout en verwacht het ergste Bekijk deze video » Het beste antwoord: Cristel vergist zich en typt verkeerd antwoord (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV