Roxeanne Hazes heeft na Beste Zangers een eigen jeu de boules-club opgericht

Roxeanne Hazes heeft na Beste Zangers een eigen jeu de boules-club opgericht

Roxeanne Hazes heeft een bijzondere hobby overgehouden aan haar deelname aan Beste Zangers. Ze heeft namelijk jeu de boules ontdekt. “Sindsdien heb ik bij mij thuis een clubje opgericht voor in de buurt. Dat heb ik niet zelf gedaan, dat heb ik met meerdere mensen gedaan. En dat heet ‘foute boules, de jeu is eraf’”, aldus Roxeanne.

Lees verder onder de video.

Roxeanne Hazes heeft na <em>Beste Zangers</em> een eigen jeu de boules-club opgericht Roxeanne Hazes heeft een bijzondere hobby overgehouden aan haar deelname aan Beste Zangers. Ze heeft namelijk jeu de boules ontdekt. “Sindsdien heb ik bij mij thuis een clubje opgericht voor in de buurt. Dat heb ik niet zelf gedaan, dat heb ik met meerdere mensen gedaan. En dat heet ‘foute boules, de jeu is eraf’”, aldus Roxeanne. Lees verder onder de video. Rachel Hazes geen lid van club Roxeanne?Hazes speelt het spel nu meerdere keren per week. “Het klinkt echt minder charmant en cool dan ik hoopte dat het zou klinken”, lacht de zangeres. Iemand die waarschijnlijk geen lid is van haar clubje is moeder Rachel Hazes. In de eerste aflevering van Beste Zangers deed Roxeanne Hazes een boekje open over het gedrag van Rachel in haar jeugd. Bekijk de video met Roxeanne Hazes over jeu de boules hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Beste Zangers gemist? Sarita Lorena maakt indruk met 'Vreemde voor mij' Bekijk deze video » Patty Brard neemt het op voor Roxeanne Hazes: "Ik was een beetje in shock" Bekijk deze video »

Rachel Hazes geen lid van club Roxeanne?
Hazes speelt het spel nu meerdere keren per week. “Het klinkt echt minder charmant en cool dan ik hoopte dat het zou klinken”, lacht de zangeres. Iemand die waarschijnlijk geen lid is van haar clubje is moeder Rachel Hazes. In de eerste aflevering van Beste Zangers deed Roxeanne Hazes een boekje open over het gedrag van Rachel in haar jeugd.

Bekijk de video met Roxeanne Hazes over jeu de boules hierboven.

Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV