Serie Dertigers nu bij NPO 3 over snuiven, abortus en meer: ‘Get your shit together!’

Serie Dertigers nu bij NPO 3 over snuiven, abortus en meer: ‘Get your shit together!’

Sinds vorige week kun je bij NPO 3 kijken naar een nieuw seizoen van de dramaserie Dertigers. In beelden van deze serie is te zien dat de vrienden onder meer te maken heeft met snuiven en abortus. Het lijkt met Saar niet goed te gaan en ze zit aan de drugs. Ze raakt zelfs een opdracht kwijt. “Get your shit together!”

Bekijk de beelden van Dertigers hieronder.

Dertigers is maandag tot en met donderdag op wisselende tijdstippen in de late avond te zien op NPO 3, en te streamen via NPO Plus en NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Dertigers terugkijken bij Gids.tv.

Serie <em>Dertigers</em> nu bij NPO 3 over snuiven, abortus en meer: ‘Get your shit together!’ Sinds vorige week kun je bij NPO 3 kijken naar een nieuw seizoen van de dramaserie Dertigers. In beelden van deze serie is te zien dat de vrienden onder meer te maken heeft met snuiven en abortus. Het lijkt met Saar niet goed te gaan en ze zit aan de drugs. Ze raakt zelfs een opdracht kwijt. “Get your shit together!” Bekijk de beelden van Dertigers hieronder. Dertigers is maandag tot en met donderdag op wisselende tijdstippen in de late avond te zien op NPO 3, en te streamen via NPO Plus en NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Dertigers terugkijken bij Gids.tv. Dertigers seizoen 3 start maandag op NPO 3: bekijk een recap van seizoen 2 Bekijk deze video » Kijk backstage mee bij de NPO-serie Dertigers Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV