Is René van der Gijp bang voor de grapjes van Wesley Sneijder? (Vandaag Inside)

Is René van der Gijp bang voor de grapjes van Wesley Sneijder? (Vandaag Inside)

Hieronder zie je een Shownieuws-fragment over de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hoewel de heren van Vandaag Inside elkaar twee maanden niet hebben gezien is de klik er weer meteen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. "We hebben een onnavolgbare chemie samen", vertelt Johan Derksen in de video hieronder. Ze blikken terug op de uitzending van gisteren en hebben het over Wesley Sneijder die in het nieuwe programma Veronica offside misschien René van der Gijp wel gaat terugpakken met z'n grapjes. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder.

Is <em>René van der Gijp</em> bang voor de grapjes van <em>Wesley Sneijder</em>? (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een Shownieuws-fragment over de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Hoewel de heren van Vandaag Inside elkaar twee maanden niet hebben gezien is de klik er weer meteen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. "We hebben een onnavolgbare chemie samen", vertelt Johan Derksen in de video hieronder. Ze blikken terug op de uitzending van gisteren en hebben het over Wesley Sneijder die in het nieuwe programma Veronica offside misschien René van der Gijp wel gaat terugpakken met z'n grapjes. Bekijk het Shownieuws-fragment hieronder. Bekijk ook Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder spreekt zich uit over Mo Ihattaren Bekijk deze video » Wesley Sneijder sluit de KNVB-deur: "Ik wil trainer van Galatasaray worden" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV