Rico Verhoeven belde aan bij Patty Brard om haar huis te kopen (video)

Rico Verhoeven belde aan bij Patty Brard om haar huis te kopen (video)

Patty Brard vertelt bij Shownieuws een opmerkelijk verhaal. De presentatrice lag ’s avonds in de pyjama van haar man in bed toen de deurbel ging. Haar man deed open en niemand minder dan Rico Verhoeven stond voor de deur, samen met zijn vriendin. Ze wilden het huis graag bezichtigen om wellicht te kopen. Ze sloegen met de rondleiding de slaapkamer waar Patty lag over, maar uiteindelijk ging de koop toch niet door omdat het niet genoeg slaapkamers heeft…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rico Verhoeven</em> belde aan bij <em>Patty Brard</em> om haar huis te kopen (video) Patty Brard vertelt bij Shownieuws een opmerkelijk verhaal. De presentatrice lag ’s avonds in de pyjama van haar man in bed toen de deurbel ging. Haar man deed open en niemand minder dan Rico Verhoeven stond voor de deur, samen met zijn vriendin. Ze wilden het huis graag bezichtigen om wellicht te kopen. Ze sloegen met de rondleiding de slaapkamer waar Patty lag over, maar uiteindelijk ging de koop toch niet door omdat het niet genoeg slaapkamers heeft… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Patty Brard 'doet' Pamela Anderson in Baywatch-shoot LINDA. Bekijk deze video » Patty Brard over Hazes-soap na Beste Zangers: "Ik heb Rachel nooit als slechte moeder gezien" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV