Wesley Sneijder in Veronica Offside over Cristiano Ronaldo: 'Het is héél vervelend'

Wesley Sneijder in Veronica Offside over Cristiano Ronaldo: 'Het is héél vervelend'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 19 augustus terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wesley Sneijder</em> in <em>Veronica Offside</em> over Cristiano Ronaldo: 'Het is héél vervelend' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 19 augustus terugkijken bij Gids.tv. Het geduld van Erik ten Hag met Cristiano Ronaldo raakt op. De trainer van Manchester United eist een betere houding van de Portugese ster. Als Ronaldo niet snel beter gedrag vertoont, wordt zijn contract mogelijk ontbonden. Wesley Sneijder begrijpt de ergernis van Ronaldo: "Het is heel vervelend!" Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het geduld van Erik ten Hag met Cristiano Ronaldo raakt op. De trainer van Manchester United eist een betere houding van de Portugese ster. Als Ronaldo niet snel beter gedrag vertoont, wordt zijn contract mogelijk ontbonden. Wesley Sneijder begrijpt de ergernis van Ronaldo: "Het is heel vervelend!"

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV