B&B Vol Liefde gemist? Astrid en Harmjan nemen afscheid na roerige periode

B&B Vol Liefde gemist? Astrid en Harmjan nemen afscheid na roerige periode

Zaterdag 20 augustus 2022 om 12:55

In Oostenrijk valt de avond, en is het een bijzondere. De kinderen zijn namelijk bij hun vader, dus heeft Astrid de tijd om met Harmjan buiten de deur wat te gaan eten. De twee genieten van hun laatste dagen samen in Oostenrijk. Harmjan moet namelijk weer terug naar Nederland.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em> gemist? <em>Astrid en Harmjan</em> nemen afscheid na roerige periode In Oostenrijk valt de avond, en is het een bijzondere. De kinderen zijn namelijk bij hun vader, dus heeft Astrid de tijd om met Harmjan buiten de deur wat te gaan eten. De twee genieten van hun laatste dagen samen in Oostenrijk. Harmjan moet namelijk weer terug naar Nederland. Tekst gaat verder onder de video. KruidengateNadat Harmjan vorige week nogal veel pittige kruiden in de spaghetti gooide, reageerde Astrid een beetje lacherig. Later ergerde de B&B-houdster zich tóch wel heel erg aan het feit dat Harmjan niet haar geluisterd had. Een gesprek hierover liep totaal uit de hand, en binnen de kortste keren stond Astrid in de tuin te schreeuwen. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Astrid in B&B Vol Liefde: 'Ik voel me neergezet als bitch en kenau' Bekijk deze video » Astrid uit B&B Vol Liefde over "kruidengate": "Te kakken gezet op tv" Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde gemist? Astrid en Harmjan nemen afscheid na roerige periode

Kruidengate
Nadat Harmjan vorige week nogal veel pittige kruiden in de spaghetti gooide, reageerde Astrid een beetje lacherig. Later ergerde de B&B-houdster zich tóch wel heel erg aan het feit dat Harmjan niet haar geluisterd had. Een gesprek hierover liep totaal uit de hand, en binnen de kortste keren stond Astrid in de tuin te schreeuwen.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's