Marc-Marie Huijbregts sloopt Rachel Hazes: "Geestelijk helemaal niet in orde"

Marc-Marie Huijbregts sloopt Rachel Hazes: "Geestelijk helemaal niet in orde"

Maandag 22 augustus 2022 om 08:40

Roxeanne Hazes sprak onlangs in Beste Zangers over de dood van haar vader André, in 2004. Ze gaf toe het lastig te vinden dat moeder Rachel meteen een boek ging schrijven en daardoor onbereikbaar was voor haar dochter. Dat schoot bij Rachel in het verkeerde keelgat, maar Marc-Marie Huijbregts steunt de jonge zangeres: "Het is zielig voor Roxeanne. Ik ben Team Roxeanne!" Volgens Marc-Marie is Rachel "geestelijk helemaal niet in orde".

Lees verder onder de video.

Marc-Marie Huijbregts sloopt <em>Rachel Hazes</em>: &quot;Geestelijk helemaal niet in orde&quot; Roxeanne Hazes sprak onlangs in Beste Zangers over de dood van haar vader André, in 2004. Ze gaf toe het lastig te vinden dat moeder Rachel meteen een boek ging schrijven en daardoor onbereikbaar was voor haar dochter. Dat schoot bij Rachel in het verkeerde keelgat, maar Marc-Marie Huijbregts steunt de jonge zangeres: "Het is zielig voor Roxeanne. Ik ben Team Roxeanne!" Volgens Marc-Marie is Rachel "geestelijk helemaal niet in orde". Lees verder onder de video. DrankIn zijn podcast met Aaf Brandt Corstius vertelt Marc-Marie dat hij Roxeanne een leuke jonge vrouw vindt, die bovendien een tijdje de huisband van De wereld draait door was. Wellicht is hij hierdoor niet geheel objectief, maar Rachel heeft zelf ook al eens toegegeven dat ze na de dood van André flink aan de drank raakte. Overigens is Aaf benieuwd of Marc-Marie zelf zou meedoen aan Beste Zangers, maar daar wil hij absoluut niets van weten. "Met Dries Roelvink op een eiland..." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Rachel Hazes haalt uit naar dochter Roxeanne: "Rijke fantasie van een jong meisje" Bekijk deze video » Patty Brard over Hazes-soap na Beste Zangers: "Ik heb Rachel nooit als slechte moeder gezien" Bekijk deze video »
Entertainment :

Drank
In zijn podcast met Aaf Brandt Corstius vertelt Marc-Marie dat hij Roxeanne een leuke jonge vrouw vindt, die bovendien een tijdje de huisband van De wereld draait door was. Wellicht is hij hierdoor niet geheel objectief, maar Rachel heeft zelf ook al eens toegegeven dat ze na de dood van André flink aan de drank raakte. Overigens is Aaf benieuwd of Marc-Marie zelf zou meedoen aan Beste Zangers, maar daar wil hij absoluut niets van weten. "Met Dries Roelvink op een eiland..."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's