LEGO Masters gemist? Teams bouwen praalwagen voor feestelijke optocht

LEGO Masters gemist? Teams bouwen praalwagen voor feestelijke optocht

Zaterdag 27 augustus 2022 om 16:50

Het nieuwe tv-seizoen gaat van start en RTL 4 pakt meteen uit op de zaterdagavond. Het nieuwe seizoen van LEGO Masters begint met nieuwe presentatoren: Jamai Loman en Andy Peelman nemen het stokje over van Ruben Nicolai en Kürt Rogiers.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>LEGO Masters</em> gemist? Teams bouwen <em>praalwagen</em> voor feestelijke optocht Het nieuwe tv-seizoen gaat van start en RTL 4 pakt meteen uit op de zaterdagavond. Het nieuwe seizoen van LEGO Masters begint met nieuwe presentatoren: Jamai Loman en Andy Peelman nemen het stokje over van Ruben Nicolai en Kürt Rogiers. Tekst gaat verder onder de video. PraalwagensIn de eerste aflevering bouwen de teams een praalwagen voor een geweldige, fantasierijke en feestelijke optocht. Esmee legt de lat meteen hoog, want ze wil minimaal twee automatisch bewegende delen in de wagens. Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen LEGO Masters: bekijk eerste beelden van de duo’s en kunstwerken Bekijk deze video » LEGO Masters: dit is de nieuwe Brickmaster Esmee Kuenen: 'Streng maar rechtvaardig' Bekijk deze video » De strijd barst zaterdag los in nieuw seizoen LEGO Masters (video) Bekijk deze video »

Praalwagens
In de eerste aflevering bouwen de teams een praalwagen voor een geweldige, fantasierijke en feestelijke optocht. Esmee legt de lat meteen hoog, want ze wil minimaal twee automatisch bewegende delen in de wagens.

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's