Zomergasten gemist? Bessel van der Kolk over ondergedoken mensen in Kiev

Zomergasten gemist? Bessel van der Kolk over ondergedoken mensen in Kiev

Zondag 28 augustus 2022 om 22:50

Traumaspecialist Bessel van der Kolk aan bij Janine Abbring praten in Zomergasten over de oorlog in Oekraïne. Van der Kolk vertelt dat hij net gesproken heeft met mensen in Kiev, die ondergedoken zaten in de metro: "Je moet dingen samen blijven doen, want als je getraumatiseerd bent voel je je fysiek hopeloos."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Zomergasten</em> gemist? <em>Bessel van der Kolk</em> over ondergedoken mensen in <em>Kiev</em> Traumaspecialist Bessel van der Kolk aan bij Janine Abbring praten in Zomergasten over de oorlog in Oekraïne. Van der Kolk vertelt dat hij net gesproken heeft met mensen in Kiev, die ondergedoken zaten in de metro: "Je moet dingen samen blijven doen, want als je getraumatiseerd bent voel je je fysiek hopeloos." Tekst gaat verder onder de video. BestsellerlijstIn 2014 publiceerde Van der Kolk het boek The Body Keeps the Score: Brain, Mind, and Body in the Healing of Trauma over de sporen die trauma in ons leven en lichaam achterlaat. Het boek is in veertig talen vertaald, er zijn inmiddels meer dan drie miljoen exemplaren van verkocht en het staat al 192 weken in de bestsellerlijst van The New York Times. Zomergasten met Bessel van der Kolk is op zondag 28 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zomergasten gemist? Bessel van der Kolk over ondergedoken mensen in Kiev

Bestsellerlijst
In 2014 publiceerde Van der Kolk het boek The Body Keeps the Score: Brain, Mind, and Body in the Healing of Trauma over de sporen die trauma in ons leven en lichaam achterlaat. Het boek is in veertig talen vertaald, er zijn inmiddels meer dan drie miljoen exemplaren van verkocht en het staat al 192 weken in de bestsellerlijst van The New York Times.

Zomergasten met Bessel van der Kolk is op zondag 28 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's