Zien: Jamai in Koffietijd over Lego Masters en Holland's Got Talent

Zien: Jamai in Koffietijd over Lego Masters en Holland's Got Talent

Donderdag 1 september 2022 om 18:42

Sinds afgelopen zaterdag is Jamai te zien als presentator van het nieuwe seizoen van Lego Masters. In Koffietijd vertelt hij dat hij de overstap van vooral muzikale programma's naar Lego Masters best groot vond. Gelukkig pakt het goed uit en vindt hij het hartstikke leuk. Volgens hem is de gemene deler tussen al die programma's 'creativiteit'.

Daarnaast presenteert Jamai vanaf vrijdag 2 september het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent. Dit doet hij samen met multi entertainmenttalent Buddy Vedder. Bekijk hieronder het fragment.

Zien: <em>Jamai</em> in <em>Koffietijd</em> over <em>Lego Masters</em> en <em>Holland's Got Talent</em> Sinds afgelopen zaterdag is Jamai te zien als presentator van het nieuwe seizoen van Lego Masters. In Koffietijd vertelt hij dat hij de overstap van vooral muzikale programma's naar Lego Masters best groot vond. Gelukkig pakt het goed uit en vindt hij het hartstikke leuk. Volgens hem is de gemene deler tussen al die programma's 'creativiteit'. Daarnaast presenteert Jamai vanaf vrijdag 2 september het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent. Dit doet hij samen met multi entertainmenttalent Buddy Vedder. Bekijk hieronder het fragment. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden: Patrick Martens slaat vriend in het gezicht met wrap Bekijk deze video » Koffietijd: Ajouad el Miloudi vertelt over nieuwe talkshow De Sociëteit Bekijk deze video » Koffietijd over Diana-docu: "Rebelse prinses Diana droeg veel bloot en zwart" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Jamai in Koffietijd over Lego Masters en Holland's Got Talent

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's