Sylvie Meis doet schokkende onthulling: "Niclas Castello en ik wonen niet samen"

Sylvie Meis doet schokkende onthulling: "Niclas Castello en ik wonen niet samen"

Het was alweer een tijdje stil rond showbizzdiva Sylvie Meis en dus besloot ze maar eens aan te schuiven in de podcast van Robbert Rodenburg. Daar verblijdt ze de luisteraars onder meer met de volgende schokkende onthulling: ze woont helemaal niet samen met haar man Niclas Castello! Is er trouble in paradise?

Lees verder onder de video.

<em>Sylvie Meis</em> doet schokkende onthulling: &quot;<em>Niclas Castello</em> en ik wonen niet samen&quot; Het was alweer een tijdje stil rond showbizzdiva Sylvie Meis en dus besloot ze maar eens aan te schuiven in de podcast van Robbert Rodenburg. Daar verblijdt ze de luisteraars onder meer met de volgende schokkende onthulling: ze woont helemaal niet samen met haar man Niclas Castello! Is er trouble in paradise? Lees verder onder de video. "Modern marriage"Meis mag altijd graag kwistig strooien met Engelse termen en noemt de verbintenis die zij en Castello hebben een "modern marriage": "Waarbij we allebei hard aan het werk zijn, elkaar meestal zien in de weekends en op vakantie." Uiteraard is wel dagelijks contact tussen de twee. Maar: "Hij travelt natuurlijk veel. Amerika en dat soort dingen, want daar is eigenlijk zijn main market." Bekijk de beelden met Sylvie Meis hierboven. Bekijk ook Bijzondere beelden: Sylvie Meis dineert samen met ex Rafael van der Vaart en manlief Niclas Bekijk deze video » Sylvie Meis in Open Kaart met Robbert Rodenburg: 'Ik hou niet van opscheppers' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Modern marriage"
Meis mag altijd graag kwistig strooien met Engelse termen en noemt de verbintenis die zij en Castello hebben een "modern marriage": "Waarbij we allebei hard aan het werk zijn, elkaar meestal zien in de weekends en op vakantie." Uiteraard is wel dagelijks contact tussen de twee. Maar: "Hij travelt natuurlijk veel. Amerika en dat soort dingen, want daar is eigenlijk zijn main market."

Bekijk de beelden met Sylvie Meis hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV