Video: landbouwminister Henk Staghouwer stapt op, Schouten neemt waar

Video: landbouwminister Henk Staghouwer stapt op, Schouten neemt waar

Maandag 5 september 2022 om 21:40

Video: landbouwminister <em>Henk Staghouwer</em> stapt op, Schouten neemt waar Landbouwminister Henk Staghouwer stapt op, maakt de RVD zojuist bekend. De ChristenUnie-minister is de eerste bewindsman van het vierde kabinet-Rutte die ontslag aanbiedt. Carola Schouten neemt zijn post voorlopig waar. 'Boeren en vissers hebben zekerheid nodig. (...) Ik heb mezelf de vraag gesteld: ben ik de juiste persoon? En ik ben afgelopen weekend tot de conclusie gekomen dat ik die persoon niet ben.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Tientallen oranje rookbommen na overwinning Max Verstappen in Zandvoort Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Koopjesjagers op de vuist bij opheffingsuitverkoop Scapino Bekijk deze video » Minister Henk Staghouwer in Hart van Nederland: 'Boeren mogen minder mest uitrijden' (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Landbouwminister Henk Staghouwer stapt op, maakt de RVD zojuist bekend. De ChristenUnie-minister is de eerste bewindsman van het vierde kabinet-Rutte die ontslag aanbiedt. Carola Schouten neemt zijn post voorlopig waar. 'Boeren en vissers hebben zekerheid nodig. (...) Ik heb mezelf de vraag gesteld: ben ik de juiste persoon? En ik ben afgelopen weekend tot de conclusie gekomen dat ik die persoon niet ben.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's