Zien: Primoz Roglic is de kluts kwijt na keiharde valpartij in Vuelta etappe 16

Zien: Primoz Roglic is de kluts kwijt na keiharde valpartij in Vuelta etappe 16

Vlak voor de finish van de op het oog weinig spectaculaire zestiende etappe van de Vuelta probeert Primoz Roglic, de nummer twee in het algemeen klassement, tijdwinst te pakken op zijn grote concurrent Remco Evenepoel. Daar lijkt de Sloveen in te slagen - tot het noodlot toeslaat...

Valpartij
Het lijkt erop alsof Roglic zelf een forse valpartij veroorzaakt in de groep van vijf koplopers, waarvan hijzelf het enige slachtoffer is. De drievoudig winnaar van de Ronde van Spanje komt keihard in aanraking met het asfalt en blijft even versuft zitten. Al snel stapt hij weer op zijn fiets, maar nog steeds lijkt de Sloveen behoorlijk de kluts kwijt. Er zijn ook al meerdere wonden zichtbaar.

Bekijk de beelden van de valpartij van Primoz Roglic hieronder.

Zien: <em>Primoz Roglic</em> is de kluts kwijt na keiharde valpartij in <em>Vuelta</em> etappe 16 Vlak voor de finish van de op het oog weinig spectaculaire zestiende etappe van de Vuelta probeert Primoz Roglic, de nummer twee in het algemeen klassement, tijdwinst te pakken op zijn grote concurrent Remco Evenepoel. Daar lijkt de Sloveen in te slagen - tot het noodlot toeslaat... ValpartijHet lijkt erop alsof Roglic zelf een forse valpartij veroorzaakt in de groep van vijf koplopers, waarvan hijzelf het enige slachtoffer is. De drievoudig winnaar van de Ronde van Spanje komt keihard in aanraking met het asfalt en blijft even versuft zitten. Al snel stapt hij weer op zijn fiets, maar nog steeds lijkt de Sloveen behoorlijk de kluts kwijt. Er zijn ook al meerdere wonden zichtbaar. Bekijk de beelden van de valpartij van Primoz Roglic hieronder. Bekijk ook Samenvatting Vuelta (Ronde van Spanje) etappe 14: Carapaz wint, Evenepoel blijft in rood Bekijk deze video » Samenvatting Vuelta (Ronde van Spanje) etappe 15: Thymen Arensman wint koninginnenrit Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Primoz Roglic is de kluts kwijt na keiharde valpartij in Vuelta etappe 16

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV