Jinek: Queen Elizabeth II was groot mysterie, Eva Jinek noemt haar "über-Zwitserland"

Jinek: Queen Elizabeth II was groot mysterie, Eva Jinek noemt haar "über-Zwitserland"

Vrijdag 9 september 2022 om 08:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Queen Elizabeth II was groot mysterie, <em>Eva Jinek</em> noemt haar &quot;über-Zwitserland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Queen Elizabeth II heeft in haar hele leven nooit een persoonlijk interview gegeven. Volgens voormalig Verenigd Koninkrijk-correspondent Tim de Wit is dit ontzettend jammer; hij hoopt dan ook dat de overleden koningin veel persoonlijke zaken heeft opgeschreven, zodat we na haar dood toch nog iets meer over haar te weten komen. Volgens De Wit was de eeuwige neutraliteit van Elizabeth heel belangrijk voor haar, want zo was het in ieder geval zeker dat iedereen altijd van de koningin zou houden. Eva Jinek komt met een tamelijk opvallende omschrijving: "Ze was een soort über-Zwitserland." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Queen Elizabeth II was groot mysterie, Eva Jinek noemt haar "über-Zwitserland"

Queen Elizabeth II heeft in haar hele leven nooit een persoonlijk interview gegeven. Volgens voormalig Verenigd Koninkrijk-correspondent Tim de Wit is dit ontzettend jammer; hij hoopt dan ook dat de overleden koningin veel persoonlijke zaken heeft opgeschreven, zodat we na haar dood toch nog iets meer over haar te weten komen. Volgens De Wit was de eeuwige neutraliteit van Elizabeth heel belangrijk voor haar, want zo was het in ieder geval zeker dat iedereen altijd van de koningin zou houden. Eva Jinek komt met een tamelijk opvallende omschrijving: "Ze was een soort über-Zwitserland."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's