Video: Zo ziet de rouwperiode in Groot-Brittannië er de komende dagen uit

Video: Zo ziet de rouwperiode in Groot-Brittannië er de komende dagen uit

Vrijdag 9 september 2022 om 20:38

Een dag na het overlijden van Queen Elizabeth II siert ze de voorkant van alle Britse bladen. Correspondent Anne Saenen is in Londen en legt uit hoe de toekomst eruitziet voor het Britse volk.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Zo ziet de <em>rouwperiode</em> in <em>Groot-Brittannië</em> er de komende dagen uit Een dag na het overlijden van Queen Elizabeth II siert ze de voorkant van alle Britse bladen. Correspondent Anne Saenen is in Londen en legt uit hoe de toekomst eruitziet voor het Britse volk. Tekst gaat verder onder de video. RouwperiodeDe regering van premier Truss bepaalt vandaag de lengte van de rouwperiode, die tot de dag na de staatsbegrafenis duurt. In St Paul’s Cathedral wordt op een nog nader te bepalen tijdstip een herdenkingsdienst gehouden. De koningin blijft vrijwel zeker tot zondag in Balmoral Castle opgebaard om lakeien en getrouwen de gelegenheid te bieden afscheid van haar te nemen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: bloemenzee bij Buckingham Palace, duizenden mensen op de been Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: toespraak King Charles III na overlijden Queen Elizabeth II Bekijk deze video »
TV :
Video: Zo ziet de rouwperiode in Groot-Brittannië er de komende dagen uit

Rouwperiode
De regering van premier Truss bepaalt vandaag de lengte van de rouwperiode, die tot de dag na de staatsbegrafenis duurt. In St Paul’s Cathedral wordt op een nog nader te bepalen tijdstip een herdenkingsdienst gehouden. De koningin blijft vrijwel zeker tot zondag in Balmoral Castle opgebaard om lakeien en getrouwen de gelegenheid te bieden afscheid van haar te nemen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's