Roxeanne Hazes presenteert filmtitelsong Kwestie van Geduld met Rowwen Hèze (video)

Roxeanne Hazes presenteert filmtitelsong Kwestie van Geduld met Rowwen Hèze (video)

Roxeanne Hazes presenteert filmtitelsong <em>Kwestie van Geduld</em> met Rowwen Hèze (video) Roxeanne Hazes heeft samen met de Limburgse band Rowwen Hèze de titelsong opgenomen voor de film Kwestie van Geduld. Het gelijknamige lied is dinsdag uitgekomen. Het nummer is geïnspireerd op het lied Limburg van Rowwen Hèze, dat destijds is geschreven door frontman Jack Poels. De film Kwestie van Geduld is vanaf 20 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland: 'Het zijn huichelaars, ik ben er klaar mee!' Bekijk deze video » Bloeit er liefde in Een Jaar Van Je Leven? Bekijk de eerste kus in het huis Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez juryleden Ministars (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Roxeanne Hazes heeft samen met de Limburgse band Rowwen Hèze de titelsong opgenomen voor de film Kwestie van Geduld. Het gelijknamige lied is dinsdag uitgekomen. Het nummer is geïnspireerd op het lied Limburg van Rowwen Hèze, dat destijds is geschreven door frontman Jack Poels.

De film Kwestie van Geduld is vanaf 20 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV