Zien: René van der Gijp ligt dubbel om video die inval bij Frits van Eerd laat zien

Zien: René van der Gijp ligt dubbel om video die inval bij Frits van Eerd laat zien

Woensdag 14 september 2022 om 08:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>René van der Gijp</em> ligt dubbel om video die inval bij <em>Frits van Eerd</em> laat zien Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Dinsdag hebben de politie en de FIOD een inval gedaan bij Frits van Eerd. De topman van Jumbo wordt in verband gebracht met witwaspraktijken en btw-fraude. In Vandaag Inside komt het onderwerp ook ter tafel. Sterker nog: Wilfred Genee heeft exclusieve beelden van de inval bij Van Eerd. Het leidt tot grote hilariteit bij René van der Gijp. "Die is zich helemaal de tyfus geschrokken!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Dinsdag hebben de politie en de FIOD een inval gedaan bij Frits van Eerd. De topman van Jumbo wordt in verband gebracht met witwaspraktijken en btw-fraude. In Vandaag Inside komt het onderwerp ook ter tafel. Sterker nog: Wilfred Genee heeft exclusieve beelden van de inval bij Van Eerd. Het leidt tot grote hilariteit bij René van der Gijp. "Die is zich helemaal de tyfus geschrokken!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's