ZIEN: Donny M. bekent doden Gino (9): "Wat ik heb gedaan is afschuwelijk"

ZIEN: Donny M. bekent doden Gino (9): "Wat ik heb gedaan is afschuwelijk"

Woensdag 14 september 2022 om 18:17

Donny M. bekent dat hij de 9-jarige Gino uit Kerkrade heeft ontvoerd en hem seksueel heeft misbruikt, hem drugs heeft toegediend en hem daarna heeft gedood. Dat zegt hij vandaag, woensdag 14 september, in de rechtszaal. De moeder van Gino, die ook aanwezig was, is niet te bedaren en gilde het uit tijdens in de rechtszaal. Bekijk de beelden waarin Donny M. bekent hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Donny M.</em> bekent doden Gino (9): &quot;Wat ik heb gedaan is afschuwelijk&quot; Donny M. bekent dat hij de 9-jarige Gino uit Kerkrade heeft ontvoerd en hem seksueel heeft misbruikt, hem drugs heeft toegediend en hem daarna heeft gedood. Dat zegt hij vandaag, woensdag 14 september, in de rechtszaal. De moeder van Gino, die ook aanwezig was, is niet te bedaren en gilde het uit tijdens in de rechtszaal. Bekijk de beelden waarin Donny M. bekent hieronder. Lees verder onder de video. AfschuwelijkAls de rechter hem vraagt of hij nog iets wil zeggen antwoordt hij: "Wat er is gebeurd, wat ik heb gedaan is afschuwelijk. Dit had nooit mogen gebeuren." Bekijk hierboven de RTl Nieuws-video met beelden vanuit de rechtszaal. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Moeder van overleden Gino zet gevoelens op rijm Bekijk deze video » Hartverscheurende beelden: moeder vermoorde Gino (9) gilt het uit in de rechtszaal Bekijk deze video » Zus van omgebrachte Gino (9) schreeuwt tegen Donny M.: "Ooit zal ik je hebben!" Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: Donny M. bekent doden Gino (9): "Wat ik heb gedaan is afschuwelijk"

Afschuwelijk
Als de rechter hem vraagt of hij nog iets wil zeggen antwoordt hij: "Wat er is gebeurd, wat ik heb gedaan is afschuwelijk. Dit had nooit mogen gebeuren."

Bekijk hierboven de RTl Nieuws-video met beelden vanuit de rechtszaal.

Actuele video's

Meer actuele video's