Hart van Nederland gemist? Moeder van overleden Gino zet gevoelens op rijm

Hart van Nederland gemist? Moeder van overleden Gino zet gevoelens op rijm

Afgelopen donderdag kreeg de 22-jarige Donny M., die wordt verdacht van het ontvoeren en vermoorden van de 9-jarige Gino, in de rechtbank te horen dat zijn voorarrest wordt verlengd. De moeder van Gino was bij de zaak aanwezig en las in de rechtbank een brief voor waarin ze haar diepste gevoelens en woede op rijm heeft gezet.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>Moeder</em> van overleden <em>Gino</em> zet gevoelens op rijm Afgelopen donderdag kreeg de 22-jarige Donny M., die wordt verdacht van het ontvoeren en vermoorden van de 9-jarige Gino, in de rechtbank te horen dat zijn voorarrest wordt verlengd. De moeder van Gino was bij de zaak aanwezig en las in de rechtbank een brief voor waarin ze haar diepste gevoelens en woede op rijm heeft gezet. Tekst gaat verder onder de video. Gevoelens op rijm"Dat er toch nog zulke onmensen bestaan, en dat deze nog steeds hun gang kunnen gaan", leest ze woedend voor. Donny M. ging in het verleden meerdere malen de fout in, heeft eerder kinderen misbruikt en liep toch nog vrij rond. "Wederom gaat ook de overheid in de fout, door die dader Donny M. te vroeg vrij te laten. Dat deden ze bij vele daders, hebben ze dat niet in de gaten?" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Moord 9-jarige Gino komt dicht bij gevoel zaak Nicky Verstappen Bekijk deze video » Emotionele beelden: Zus Gino speecht tijdens stille tocht Kerkrade Bekijk deze video » Sander Knura in RTL Boulevard: 'Donny M. had een traumatische jeugd' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gevoelens op rijm
"Dat er toch nog zulke onmensen bestaan, en dat deze nog steeds hun gang kunnen gaan", leest ze woedend voor. Donny M. ging in het verleden meerdere malen de fout in, heeft eerder kinderen misbruikt en liep toch nog vrij rond. "Wederom gaat ook de overheid in de fout, door die dader Donny M. te vroeg vrij te laten. Dat deden ze bij vele daders, hebben ze dat niet in de gaten?"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV