Historicus Herman Pleij in Op1 over king Charles III: 'Hij is heel impulsief' (video)

Historicus Herman Pleij in Op1 over king Charles III: 'Hij is heel impulsief' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Historicus Herman Pleij in <em>Op1</em> over king Charles III: 'Hij is heel impulsief' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Britten houden er een enorme zucht naar ritueel en houvast op na als het op de monarchie aankomt. Wat voor invloed gaat het koningschap van Charles III daarop hebben? En hoe zit het eigenlijk met onze eigen koninklijke tradities? Historicus Herman Pleij sprak erover in Op1: 'Het is een emotionele man, hij is heel impulsief. (...) Hij is berucht, beroemd en geliefd om zijn 'strong opinions'.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Historicus Herman Pleij in Op1 over king Charles III: 'Hij is heel impulsief' (video)

De Britten houden er een enorme zucht naar ritueel en houvast op na als het op de monarchie aankomt. Wat voor invloed gaat het koningschap van Charles III daarop hebben? En hoe zit het eigenlijk met onze eigen koninklijke tradities? Historicus Herman Pleij sprak erover in Op1: 'Het is een emotionele man, hij is heel impulsief. (...) Hij is berucht, beroemd en geliefd om zijn 'strong opinions'.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV