Leo Alkemade heeft moeite met 'theemuts' raden in Ik Hou van Holland

Leo Alkemade heeft moeite met 'theemuts' raden in Ik Hou van Holland

Hieronder zie je een fragment van Ik hou van Holland van zaterdag 10 september. Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ik Hou van Holland staat bekend om gekkigheid en spelletjes. Als de BN'ers en teamcaptains woorden moeten raden zitten ze met hun handen in het haar. Ook Leo Alkemade kan het juiste woord 'theemuts' niet raden. Dit leverde hilarische beelden op.

<em>Leo Alkemade</em> heeft moeite met 'theemuts' raden in <em>Ik Hou van Holland</em> Hieronder zie je een fragment van Ik hou van Holland van zaterdag 10 september. Ik hou van Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Ik Hou van Holland staat bekend om gekkigheid en spelletjes. Als de BN'ers en teamcaptains woorden moeten raden zitten ze met hun handen in het haar. Ook Leo Alkemade kan het juiste woord 'theemuts' niet raden. Dit leverde hilarische beelden op. Bekijk het fragment hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik Hou van Holland met Rob Kemps: vanaf 3 september te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Video: Leo Alkemade twerkt erop los in Ik hou van Holland Bekijk deze video »

Bekijk het fragment hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV