Klaar voor nieuwe corona-golf? Eerste mensen krijgen herhaalprik (video)

Klaar voor nieuwe corona-golf? Eerste mensen krijgen herhaalprik (video)

Maandag 19 september 2022 om 20:10

Klaar voor nieuwe corona-golf? Eerste mensen krijgen herhaalprik (video) Op de drempel van de herfst begint een nieuwe vaccinatiecampagne tegen het coronavirus. De herhaalprik moet de afweer een oppepper geven, zodat mensen beter beschermd zijn wanneer er in het najaar of de winter een nieuwe coronagolf komt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland gemist? Beelden van ontsnapte serval in Arnhem Bekijk deze video » Video: 20-jarige man overleden na steekincident in centrum Nijmegen Bekijk deze video » Video: 10-jarig kind zwaargewond na aanrijding met tram in Den Haag Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? 'Wreedheden op kinderboerderijen moeten stoppen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de drempel van de herfst begint een nieuwe vaccinatiecampagne tegen het coronavirus. De herhaalprik moet de afweer een oppepper geven, zodat mensen beter beschermd zijn wanneer er in het najaar of de winter een nieuwe coronagolf komt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's