Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, vanavond te zien op SBS6, staat de Meilandjes enkele belangrijke gebeurtenissen te wachten. Er wordt namelijk wederom verhuisd én ze komen eindelijk van hun kasteel in Frankrijk af. Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in Chateau Meiland: "Hakken, hakken, hakken!" (video) Bekijk deze video » Martien Meiland dolblij met parkeersensoren: "Dat kan ik toch niet!" (video) Bekijk deze video » VerhuizingAlsof de familie nog niet genoeg verhuisd is de afgelopen jaren... Deze aflevering staat bijna geheel in het teken van de verhuizing naar hun nieuwe stulp ver weg van nieuwsgierige blikken. En voor het eerst laten ze zich verhuizen en dat moet rust geven. Maar dit is relatief, want wat moet je met spullen die op de groei gekocht zijn en maar niet willen passen in het nieuwe onderkomen? AvontuurMartien heeft er een hard hoofd in. De dozen stapelen zich op en de familie heeft ternauwernood tijd om die uit te pakken als het volgende avontuur zich alweer aandient. La douce France zal hun volgende bestemming zijn. Eindelijk zullen ze verlost worden van het chateau. Maar voor ze op reis kunnen is er al paniek: waar is Martien zijn paspoort? Bekijk ook Erica bekvecht met Martien om mega zwembad: "Jij hebt grootheidswaanzin" Bekijk deze video » Martien Meiland: 'Het zijn huichelaars, ik ben er klaar mee!' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, vanavond te zien op SBS6, staat de Meilandjes enkele belangrijke gebeurtenissen te wachten. Er wordt namelijk wederom verhuisd én ze komen eindelijk van hun kasteel in Frankrijk af.

Verhuizing
Alsof de familie nog niet genoeg verhuisd is de afgelopen jaren... Deze aflevering staat bijna geheel in het teken van de verhuizing naar hun nieuwe stulp ver weg van nieuwsgierige blikken. En voor het eerst laten ze zich verhuizen en dat moet rust geven. Maar dit is relatief, want wat moet je met spullen die op de groei gekocht zijn en maar niet willen passen in het nieuwe onderkomen?

Avontuur
Martien heeft er een hard hoofd in. De dozen stapelen zich op en de familie heeft ternauwernood tijd om die uit te pakken als het volgende avontuur zich alweer aandient. La douce France zal hun volgende bestemming zijn. Eindelijk zullen ze verlost worden van het chateau. Maar voor ze op reis kunnen is er al paniek: waar is Martien zijn paspoort?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV