Zien: Kirsten Westrik moet opnieuw huilen nadat ze is weggestemd in Expeditie Robinson

Zien: Kirsten Westrik moet opnieuw huilen nadat ze is weggestemd in Expeditie Robinson

Zien: <em>Kirsten Westrik</em> moet opnieuw huilen nadat ze is weggestemd in <em>Expeditie Robinson</em> De afgelopen weken zagen we al dat Kirsten Westrik moeite had met het leven op een onbewoond eiland in Expeditie Robinson. Ze was goede maatjes met actrice Susan Radder, maar die werd door een geniepige actie van Chatilla van Grinsven als eerste weggestemd uit Kamp Groen. Het zorgde voor dikke tranen bij Westrik - en die vloeiden maandag opnieuw, toen bleek dat haar hele team op haar gestemd heeft. Ze maakt nog kans op een plekje in een ander kamp, maar dat is ook niet aan Westrik besteed. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: Niek Roozen krijgt medische behandeling na eten van giftige knol Bekijk deze video » Vooruitblik Expeditie Robinson: honger en gebrek aan energie slaan genadeloos toe (video) Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Zien: Kirsten Westrik moet opnieuw huilen nadat ze is weggestemd in Expeditie Robinson

De afgelopen weken zagen we al dat Kirsten Westrik moeite had met het leven op een onbewoond eiland in Expeditie Robinson. Ze was goede maatjes met actrice Susan Radder, maar die werd door een geniepige actie van Chatilla van Grinsven als eerste weggestemd uit Kamp Groen. Het zorgde voor dikke tranen bij Westrik - en die vloeiden maandag opnieuw, toen bleek dat haar hele team op haar gestemd heeft. Ze maakt nog kans op een plekje in een ander kamp, maar dat is ook niet aan Westrik besteed.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV