Zwarte moordende kat van Deborah zorgt voor problemen bij buren (Mr. Frank Visser doet Uitspraak)

Zwarte moordende kat van Deborah zorgt voor problemen bij buren (Mr. Frank Visser doet Uitspraak)

Donderdag 22 september 2022 om 18:17

Een zwarte kater met de naam Giovanni speelt vanavond de hoofdrol in Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Er is een fikse ruzie tussen Deborah en haar buren Gerda en Rob. Volgens die laatsten zou Giovanni een echte moordmachine zijn die menig vogeltje in hun achtertuin oppeuzelt - en daar zijn ze op zijn zachtst gezegd niet zo blij mee. Bekijk het fragment hieronder.

Verweggistan
De eigenares van de kat, Deborah, vindt het op haar beurt weer niet zo leuk dat de buren haar geliefde kat Giovanni willen vangen en naar verweggistan willen sturen: "Dat is natuurlijk niet netjes", zegt de partner van Deborah.

Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Zwarte moordende kat van Deborah zorgt voor problemen bij buren (<em>Mr. Frank Visser doet Uitspraak</em>) Een zwarte kater met de naam Giovanni speelt vanavond de hoofdrol in Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Er is een fikse ruzie tussen Deborah en haar buren Gerda en Rob. Volgens die laatsten zou Giovanni een echte moordmachine zijn die menig vogeltje in hun achtertuin oppeuzelt - en daar zijn ze op zijn zachtst gezegd niet zo blij mee. Bekijk het fragment hieronder. VerweggistanDe eigenares van de kat, Deborah, vindt het op haar beurt weer niet zo leuk dat de buren haar geliefde kat Giovanni willen vangen en naar verweggistan willen sturen: "Dat is natuurlijk niet netjes", zegt de partner van Deborah. Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Johan is niet blij met tuinhuis van de buren (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet Uitspraak: vrouw hoest aan één stuk door vanwege kachel Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's