Peter Pannekoek heeft de oplossing voor vastzetten mondkapje: "Piercings!"

Peter Pannekoek heeft de oplossing voor vastzetten mondkapje: "Piercings!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 22 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

<em>Peter Pannekoek</em> heeft de oplossing voor vastzetten <em>mondkapje</em>: &quot;Piercings!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 22 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws ging het deze week over van alles en nog wat. Zo ook over piercings. Mensen met langdurige coronaklachten zouden piercings zetten omdat dat zou helpen, laat Peter Pannekoek weten. "Je maakt wel je mondkapje makkelijker vast", grapt Pannekoek. Bekijk het fragment hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lisa Ostermann in Dit Was Het Nieuws: "Mijn vriend was mijn eerste Tinder-date" Bekijk deze video » Trotse Gregory Sedoc in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb koningin Máxima gekust" Bekijk deze video »
TV :
Peter Pannekoek heeft de oplossing voor vastzetten mondkapje: "Piercings!"

In Dit Was Het Nieuws ging het deze week over van alles en nog wat. Zo ook over piercings. Mensen met langdurige coronaklachten zouden piercings zetten omdat dat zou helpen, laat Peter Pannekoek weten. "Je maakt wel je mondkapje makkelijker vast", grapt Pannekoek. Bekijk het fragment hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV